Betaalmogelijkheden

iDEAL 

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL maakt u vanuit de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank de betaling in orde. iDEAL-transacties bij verfze.nl lopen via het platform van Buckaroo.

 

PayPal

PayPal is de online betaalmethode van vele webwinkels waarmee u makkelijk en veilig online betalingen kunt doen en ontvangen. Veel consumenten hebben een PayPal-account aangemaakt om betalingen te verrichten op Marktplaats of voor aankopen via webwinkels in het buitenland. De veiligheid wordt beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice. Voor het openen van een PayPal-Rekening heeft u alleen een e-mailadres en een bankrekening of creditcard nodig, daarna hoeft u nooit meer uw bankgegevens met derden te delen. PayPal-transacties bij verfze.nl lopen via het platform van Buckaroo. Er worden € 1,95 transactiekosten per PayPal betaling in rekening gebracht door ons.

 

iDeal en PayPalBuckaroo

 

 

 


Klarna Factuur

Als u kiest voor Klarna Factuur ontvangt u altijd eerst het product op het opgeven adres en heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vindt u bij uw bestelling. De betaling hiervan dient u binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.
Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.
Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.

 • Stapsgewijs betalen met Klarna!
 • Bestel en betaal via Klarna Factuur.
 • Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
 • Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling uw factuur.
 • Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
 • Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
 • Er worden € 3,95 administratiekosten in rekening gebracht.
 • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.
 • Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Email : klantenservice@klarna.nl
  Telefoon : 020 808 2852

Klarna Factuur

 

    

 

 
 

Vooruitbetalen

Er is ook de mogelijk om het totaalbedrag naar onze rekening over te maken. De bestelling wordt pas verwerkt als de betaling ontvangen is. Het kan tot ongeveer 5 werkdagen duren voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site zijn aangegeven. Als u voor deze betaalwijze kiest, dient u het totaalbedrag over te maken naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van het order-/factuurnummer. Er worden € 1,95 transactiekosten per vooruitbetaling in rekening gebracht door ons.
 
Bankrekening Rabobank Ermelo:
VBS Geurt Jansen te Ermelo
Nederland
 
IBAN/SEPA Nr:  NL03RABO0317767151
BIC Nr:               RABONL2U
Banknaam:         Rabobank Randmeren.
 
KvK Harderwijk nr. 08080608
Rabobank rek.nr. 31.77.67.151