Nieuws

Maak een portret van presentatrice Annechien met onze Cobra verf

Maak een portret van presentatrice Annechien met onze Cobra verf

In aanvulling op de tv-serie ‘Project Rembrandt’ kan jij als kijker ook vanuit huis meedoen aan de online competitie voor (amateur) kunstschilders. Doe mee en maak kans om met je werk in de laatste tv-uitzending te komen en als jurylid aan te treden om mee te bepalen wie de winnaar wordt van Project Rembrandt 2019.

 

Hoe kun je meedoen?

Halverwege het programma, begin maart, start voor iedereen thuis een online competitie. De opdracht is het schilderen van een portret van Annechien Steenhuizen in de stijl van Rembrandt. Ben je een onervaren schilder? Geen paniek! Door de zes masterclasses van Iris Frederix te volgen die op deze pagina staan, kan jij je optimaal voorbereiden op deze online competitie.

Op zondag 3 maart zal Annechien Steenhuizen van half tien tot tien uur ’s avonds poseren via een live-stream op de site van Project Rembrandt. Tijdens deze live-stream kun je Annechien, docent Iris Frederix en de redactie ook vragen stellen over het programma.

Deelnemers krijgen t/m 20 maart de tijd om een foto van het geschilderde portret via de site van Project Rembrandt te uploaden.

 

Winnaars

Een jury zal in samenwerking met het online publiek de beste geschilderde portretten selecteren. De winnaars van de online competitie ontvangen een schilders-pakket en worden uitgenodigd om met hun werk naar de opnames van de laatste uitzending van Project Rembrandt te komen. In deze uitzending nemen zij deel aan de publieksjury die mede bepaalt wie de winnaar wordt van Project Rembrandt 2019! De opnames vinden plaats op 25 maart 2019 in het Rijksmuseum.

Cobra Watervermengbare Olieverf