Nieuws

Nieuw: Markers en Spuitbussen

Nieuw: Markers en Spuitbussen

Spray IndoorAmsterdam geeft je alle kleuren en materialen die je als kunstenaar nodig hebt om je creativiteit tot uiting te laten komen. Gebruik markers of spuitbussen als je het liefst snel en direct werkt. Of ga voor een flacon of een tube acrylverf als je meer van structuur en penseelstreken houdt. Maar je kan acrylverf, markers en spuitbussen van Amsterdam ook uitstekend door elkaar gebruiken. Vraag je niet af waar de wereld op zit te wachten.

Spray Indoor

De Amsterdam spray paint is een van de nieuwste toevoegingen aan het Amsterdam-assortiment. Een spray die je perfect kunt gebruiken voor buiten én binnen. Omdat het spray paint op waterbasis is, laat het geen onaagename geur achter en is een masker niet nodig. Dus, wat wordt jouw volgende indoorklus?!

 

 

Acrylic MarkerAcrylverf Marker

Amsterdam acrylverf markers zorgen ervoor dat je snel, direct en expressief werkt.

Net als bij de Amsterdam acrylverf zijn er dekkende en transparante kleuren. Ze drogen snel en zijn op waterbasis. Ideaal om bijvoorbeeld je creatie nog te verwassen met water. Maar, na droging is je ontwerp watervast.

De markers zijn perfect om je ideeën en gedachten in kleur uit te drukken, zeker wanneer je ze gebruikt in combinatie met de spray paint en bijvoorbeeld de Standard Series acrylverf.