Nieuws

De natuur nodigt zich uit op uw muren

De natuur nodigt zich uit op uw muren

Verdello Natuurverf

Verfze.nl stelt je nu in staat om met de volledig bio-gebaseerde muurverf van Verdello te schilderen met echte kwaliteitsverf zonder het milieu daarbij te belasten. Verdello® wordt gemaakt op basis van tallolie en is van plantaardige oorsprong. De verf is volkomen natuurlijk, zo ook alle gebruikte pigmenten.

 

Wat is biobased verf?

De bestaande klassieke acrylverven en glycerolverven bevatten harsen uit de petrochemie. Vanwege nieuwe ontwikkelingen op de grondstoffenmarkten in de jaren 2010, met een tekort aan bepaalde grondstoffen op basis van aardolie en aanhoudende prijsstijgingen van aardolie, ging het onderzoek zich richten op de plantaardige chemie om verven tot stand te brengen die hernieuwbare stoffen bevatten, zoals biobased alkydharsen of gepolymeriseerde plantaardige oliën (lijnzaad, tall, zonnebloem enz.) Een verf wordt als biobased beschouwd wanneer ze minstens 95% organische stoffen van plantaardige oorsprong bevat.

 

En bij Verdello®?

Verdello® is een 100% biobased verf die bovendien dezelfde technisch-fysieke eigenschappen biedt als klassieke verven van het acryltype. De prestaties zijn kenmerkend voor een hoogkwalitatieve muurverf: ze laat zich gemakkelijk aanbrengen en zorgt voor een regelmatige droging, met een mooi wit resultaat. Verdello® is onderhoudsvriendelijk en laat zich vlot wassen en afwassen. Deze nieuwe verf wordt gemaakt op basis van hoofdzakelijk plantaardige, hernieuwbare en niet-toxische stoffen en voldoet aan de geldende regelgeving, zoals REACH. Ze is VOS-vrij (0g/l), APEO-vrij en bevat geen cosolventen. Deze verf is dus bijzonder vriendelijk voor het leefmilieu én voor uw gezondheid.  

 

Minimale ecologische voetafdruk

We betrekken de Verdello verf direct van de fabriek. Vanaf de productie bij Robin in Luxemburg totdat de verf bij u op de muur wordt aangebracht wordt de logistiek zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Zo halen wij bij bedrijven om ons heen overtollige verpakkingsmaterialen op om deze te hergebruiken voor het verpakken van onze zendingen.

Verdello Interieur

Ga aan de slag met Verdello biologische muurverf en beleef het voldane gevoel van eerlijke en prachtig gekleurde wanden.

Verdello Limone

Ontdek de Verdello producten