Nieuws

Nieuw! Sigma Air Pure bij Verfze.nl

Nieuw! Sigma Air Pure bij Verfze.nl

Bij Verfze draait veel om stijl & wonen. Ook jij wilt stijlvol wonen maar ook gezond. Wist je dat de lucht in je huis vaak tot tien keer meer vervuild is dan de lucht buiten? Daar is wat aan te doen! Heel simpel met een verfroller. Met Sigma Air Pure, een luchtzuiverende verf, zorg je namelijk voor een schoner binnenklimaat.

Polyvine lakken, beitsen,was en vernis.

Polyvine

Polyvine is de vernieuwer op het gebied van een hele reeks aan watergedragen lak, beits, was, vernis. Zowel voor bescherming als decoratie. Polyvine heeft een sterke reputatie bij vakspecialisten, aannemers en kunstenaars. Polyvine produceert professionele coatings voor binnen- en buitenhoutverzorging en decoratie op meerdere oppervlakken - elk ontworpen voor maximale prestaties, gebruiksgemak en een afwerking van topkwaliteit.

Sigma memo paint

Nieuw van Sigma en een echte innovatie: Sigma Memo Paint!

Met Sigma Memo Paint worden gladde oppervlakken beschrijf- & wisbaar met whiteboardmarkers en krijtstiften. Leuk voor in de hal, keuken of werkkamer. Sigma Memo Paint is gemakkelijk verwerkbaar en in twee lagen aan te brengen. De verf is transparant: u kunt Sigma Memo Paint dus gebruiken over iedere kleur en op iedere egale ondergrond. De praktische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Nieuw: Markers en Spuitbussen

Creativiteit zit in iedereen

Durf te dromen in kleur

Amsterdam gelooft in de kunstenaar, die zijn ogen opent en het lef heeft ervoor te gaan. Die dromen omtovert in creaties. Gebruik een idee. Een visie. Kijk om je heen. Verbaas je. Verwonder je. Durf te dromen in kleur.  

 

Zelf een foto afdrukken op hout

Foto op hout met Gel Medium

Nu te koop bij verfze.nl

Een leuke toepassing van Amsterdam Extra Heavy Gel Medium.

Een stuk hout, een foto, Gel Medium, een penseel, Acrylvernis en een beetje geduld is alles wat je nodig hebt.

 

Cobra Watervermengbare Olieverf

Nieuw! Cobra Study

Voordelig schilderen met Cobra

De Cobra verf is er nu ook in een Study variant, betaalbare prima kwaliteit watervermengbare olieverf.