Nieuws

Nieuw! Sigma Air Pure bij Verfze.nl

Sigma Air Pure

Bij Verfze draait veel om stijl & wonen. Ook jij wilt stijlvol wonen maar ook gezond. Wist je dat de lucht in je huis vaak tot tien keer meer vervuild is dan de lucht buiten? Daar is wat aan te doen! Heel simpel met een verfroller. Met Sigma Air Pure, een luchtzuiverende verf, zorg je namelijk voor een schoner binnenklimaat.

Formaldehyde

Een moeilijk woord maar Formaldehyde is één van de meest schadelijke vluchtige organische stoffen in de binnenlucht. De belangrijkste boosdoeners zijn spaan- en vezelplaten, meubilair, tapijt, lijm en interieurstoffen. Formaldehyde kan de ogen, neus en keel irriteren. Er kan ook hoofdpijn en huidirritatie optreden. De Air Purifying Technology van Sigma filtert de formaldehyde-moleculen uit de binnenlucht en neutraliseert ze.

De voordelen

Sigma Air Pure is een supermatte innovatieve biobased muurverf met een luchtzuiverende werking. De verf is makkelijk te verwerken en geeft een supermat eindresultaat. Naast dit esthetische effect draagt Sigma Air Pure dus bij aan een beter binnenklimaat.

Eigenschappen van Sigma Air Pure:

• zuivert 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht;

• is 45% biobased;

• heeft een supermat eindresultaat;

• is gemakkelijk verwerkbaar;

• heeft een gerecyclede verpakking;

• en is DUBOkeur® gecertificeerd.

Wat is biobased?

Duurzaam

Ook Verfze.nl wil graag bijdragen aan een duurzame wereld. Sigma is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om herwinbare (biobased) grondstoffen in te zetten met behoud van een hoge kwaliteit van de verf.Deze nieuwe verf wordt gemaakt op basis van hoofdzakelijk plantaardige, hernieuwbare en niet-toxische stoffen en voldoet aan de geldende regelgeving, zoals REACH. Ze is VOS-vrij (0g/l), APEO-vrij en bevat geen cosolventen. Deze verf is dus bijzonder vriendelijk voor het leefmilieu én voor uw gezondheid.  

Biobased producten dragen bij aan een duurzame wereld. Bovendien is de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

DUBOkeur® is een Keurmerk voor Duurzaam Bouwen DUBOkeur® bewijst dat een product, grondstof, of woning tot de meest milieuvriendelijke keuzes behoort. Daarbij word gebruik gemaakt van het bindmiddel Decovery® Dat bindmiddel wordt van hernieuwbare bronnen gemaakt zoals zaden, planten en bomen, en vormt de basis voor Sigma Air Pure. Deze natuurlijke materialen vervangen een groot deel van de fossiele ingrediënten die traditioneel het bindmiddel vormen van verf, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en prestaties.