Service

Met deze webshop bieden wij u het gemak van thuiswinkelen. Kies via de eenvoudige structuur uw artikelen en betaal veilig online via uw eigen bank met iDeal of gebruik een van de andere betaalmogelijkheden. De vermelde artikelprijzen zijn inclusief BTW. Wij streven ernaar dat uw bestelling de volgende werkdag of de daaropvolgende werkdag, naar u thuis, of een ander opgegeven adres, wordt verzonden. Als er een langere levertijd geldt op een door u besteld artikel dan staat vermeld bij de artikelinformatie. Over de exacte levertijd stellen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte per email.
 

 

Privacybeleid

verfze.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. verfze.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage,wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

 

 

Copyright 2011  verfze ©

Op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen producten, teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo's zijn eigendom van of in licentie van VBS Geurt Jansen VOF en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Zo ook is het merk verfze en het bijbehorende logo, de kleurencirkel, officieel geregistreerd als handelsmerk. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke, toestemming van VBS Geurt Jansen VOF behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het raadplegen van de website.

 

 

Algemene voorwaarden van verfze.nl

U kunt onderstaande link aanklikken voor de algemene voorwaarden. Het bestand zal dan in een nieuw venster getoond worden.

downloadPDFAlgemene Voorwaarden van Verfze.nl